Недела на детето

Недела на детето

  НЕДЕЛА НА ДЕТЕТО 03 – 09 . 10 . 2016 Децата имаат права , а родителите и ние вработените во градинката „Астибо“ се трудиме да овозможиме уживање на истите во секојдневниот престој во нашата установа. ПРАВО НА БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО И...

More

Посета на касарна

Посета на касарна

​Посета на касарна   На покана на вработените од касарната „Јане Сандански“ од Штип, децата од голема група од детската градинка „Астибо“ присуствуваа на свеченост по повод одбележување на денот на Касарната.

More

Обука на вработените

Обука на вработените

Обука на вработените   За успешна реализација на воспитно – образовната работа во нашата установа, надградувањето на образовните знаења и вештини во континуитет се спроведува и реализира.Во насока на подобрување на ИКТ вештините се...

More
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial