НИЕ СМЕ ТОА ШТО ГО ЈАДЕМЕ – ИЗБОРОТ Е НАШ !

НИЕ СМЕ ТОА ШТО ГО ЈАДЕМЕ – ИЗБОРОТ Е НАШ !

ПРЕВЗЕМИ PDF НИЕ СМЕ ТОА ШТО ГО ЈАДЕМЕ – ИЗБОРОТ Е НАШ ! Секој што ќе има можност да ја разгледа оваа публикација, ќе  се запознае со активностите кои вработените и децата од  детската градинка „Астибо“ , секојдневно ги практикуваат со цел да се...

More
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial