Честит празник татковино наша – Република Македонија

Честит празник татковино наша – Република Македонија

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ТАТКОВИНО НАША – РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА Од малите вредни детски раце , со голема љубов , со целото срце свое ја подаруваме почитта и љубовта кон татковината наша. Честит дваесет и петти роден ден татковино наша.

More

Чунга Лунга

Чунга Лунга

ЧУНГА ЛУНГА   Голема благодарност до претставниците на Чунга Лунга кои со промоцијата на своите производи ги израдуваа децата од нашата установа.

More
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial