СПИСОК НА НОВОПРИМЕНИ ДЕЦА Previous item ВАШЕТО ДЕТЕ ЌЕ БИДЕ... Next item ВАЖНО СООПШТЕНИЕ!!!!!

СПИСОК НА НОВОПРИМЕНИ ДЕЦА

Почитувани родители,

во прилог се списоците на новопримени деца

                                        ОБЈЕКТ „АСТИБО“

НОВОПРИМЕНИ ДЕЦА РОДЕНИ 2019 година

Име татково име  Презиме               

 1. Марија Славче Владимирова
 2. Максим Антонио Чамушев
 3. Нино Николче Ласков
 4. Максим Иван Спасевски
 5. Марио Оливер Пешовски
 6. Анџело Николче Јосифов
 7. Васја Филип Гогова
 8. Лука Виктор Панов 02.2020-11.2020       
 9. Бојан Васе Арсов 09.2019
 10. Јован Александар Крстевски 01.2019
 11. Христијан Бобан Стојанов 04.2020-02.2021       
 12. Глорија Маја Арсова 02.2019
 13. Божица Трајче Гогова 07.2019
 14. Бојана Ангел Цветановска 08.2019
 15. Михаела Нацева

 

 

 

НОВОПРИМЕНИ ДЕЦА РОДЕНИ 2018 г

                       

 1. Никола Новит Ристов
 2. Срна Зоран Иванова
 3. Матео Стефче Стефановски
 4. Каја Александар Гаврилова
 5. Борис Виктор Ѓоргиевски
 6. Ема Александар Сајова
 7. Кирил Иле Коцев

 

 

НОВОПРИМЕНИ ДЕЦА РОДЕНИ ВО 2017г

 

 1. Тони Кљајиќ
 2. Василиј Крумислав Ѓоргиев
 3. Давид Петар Милев
 4. Сара Јовица Златановска
 5. Алексеј Бобан Попташев

 

 

 

НОВОПРИМЕНИ ДЕЦА РОДЕНИ 2016г

 1. Антонио Тоше Нацев
 2. Давид Игор Милев
 3. Наазан Јашарова

 

НОВОПРИМЕНИ ДЕЦА РОДЕНИ 2015г

 1. Меланија Ќљајиќ

 

ОБЈЕКТ „ЦВЕТОВИ“

 

Новопримени деца родени 2019 година

 

 1. Марио Александар Јанев
 2. Матеј Дејан Нацев
 3. Андреа Бобан Бошкова
 4. Вера Дејан Крстев
 5. Јован Бобан Велков

 

Новопримени деца родени 2018 година

 

 1. Борјан Ангел Димитров
 2. Ангела Александар Антониевски

 

Новопримени деца родени 2017 година

 1. Делфина Златко Џонова
 2. Горјан Борче Ѓеоргиевски
 3. Теа Давор Наумова

 

Новопримени деца родени 2016 година

Ана Игор Иванова

Максим Срџан Руждиќ

 

 

Новопримени деца родени 2015 година

Мартин Сашо Трајчев

 

ОБЈЕКТ„ СОНЧОГЛЕДИ

Новопримени деца родени 2019 година

1.Јоан Ангеле Михајловски

2.Матеј Роберт Павловски

3.Викториа Стојче Стоичев

4.Петра Емил Бикова

5.Нурај Јашар Јакуп

6.Алиџан Тајфур Реџепов

7.Виктор Дарко Митев

8.Теодора Зоки Коцева

9.Емили Ристе Петешева

 

 

 

Новопримени деца родени 2018 година

 

1.Михаела Коце Колева

2.Каја Мишко Јакимовска

3.Лена Гугуљанова

 

Новопримени деца родени 2017 година

 

1.Белинај Ербил Демиров

2.Теодор Стојанче Стојанов

3.Јована Дејан Донева

 

 

Новопримени деца родени 2016 година

 

1.Борјан Гоце Костадинов

2.Меланија Јованче Радева

3.Христијан Зоран Ристов

 

 

Новопримени деца родени 2015 година

 

1.Азал Али Азирова

 

 

ОБЈЕКТ   „БАМБИ“

 

 

Новопримени деца родени 2019 година

 1. Ненад Иле Стојанов
 2. Матеј Дејан Јовчевски
 3. Бојан Иван Андонов
 4. Војдан Никица Здравков
 5. Нина Ристо Трајчева
 6. Марио Ѓоко Ѓоргиев
 7. Жан Арсов

 

 

 

Деца родени 2018 година

 

 1. Новак Марковски

деца пријавени во објект„ Бамби “со можност за прием во објект„Сончогледи“

ВО ОБЈЕКТ „Сончогледи“

Матеј Дејвид Маневски

Дорис Душко Детлов

 

  ОБЈЕКТ  „ВИНОЖИТО“

 

 

Новопримени деца родени 2019 година

 1. Алексиа Борче Стефановски
 2. Есра Ерол Едипова
 3. Нурај Јашар Јакуп
 4. Ника Дарко Живкова
 5. Михаела Љупче Јованова
 6. Теа Мартин Трајанова
 7. Новак Дени Јанкулов
 8. Синиша Жарко Милев
 9. Стефани Драган Михајлов
 10. Миа Дамјан Арева
 11. Анела Сребренов
 12. Андреј Коцев
 13. Зорана Кирова
 14. Максим Виктор Гаврилов
 15. Лина Ненад Лазаров
 16. Матеја Илија Митрова

 

 

Новопримени деца родени 2018  година

 1. Даријан Дарко Герасимов
 2. Јована Ненад Петрушев
 3. Ахмет Џан Левент Сулиманов
 4. Јусуф Јунеш Јашарев
 5. Филип Далибор Мишев
 6. Лана Цебов
 7. Дино Мицевски

 

Новопримени деца родени 2017 година

 1. Јаков Ристе Серафимов
 2. Анџело Александар Данилов
 3. Јована Марјан Десподовска
 4. Јован Спасовски
 5. Спасиќ Иво

 

 

Новопримени деца родени 2016 година

 1. Мартијан Петре Горгиев

 

 

Новопримени деца родени 2015 година

 1. Перзат Султан Демирова

 

ПОТРЕБНИТЕ  ДОКУМЕНТИ ЗА ЗАПИШУВАЊЕ НА ДЕТЕТО ВО ГРАДИНКА КОИ ТРЕБА ДА ГИ ПОСЕДУВАТЕ СЕ :

 1. ПОТВРДА ОД МАТИЧЕН ЛЕКАР ЗА ЗДРАВСТВЕНАТА СОСТОЈБА НА ДЕТЕТО;
 2. ПОТВРДА ЗА УРЕДЕН ВАКЦИНАЛЕН СТАТУС НА ДЕТЕТО;
 3. ИЗВОД ОД МАТИЧНА КНИГА НА РОДЕНИТЕ НА ДЕТЕТО – ДА СЕ ДОНЕСЕ САМО НА УВИД
 4. ДОСИЕ ЗА ДЕТЕ – ПОПОЛНЕТО ОД РОДИТЕЛ И МАТИЧЕН ЛЕКАР
 5. ПОТВРДА ОД ДВАЈЦАТА РОДИТЕЛИ ДЕКА СЕ ВРАБОТЕНИ ; – ПРЕЗЕМЕТЕ ОД ВЕБСТРАНАТА НА ГРАДИНКАТА
 6. ПОПОЛНЕТА ИЗЈАВА ОД РОДИТЕЛ; – ПРЕЗЕМЕТЕ ОД ВЕБСТРАНАТА НА ГРАДИНКАТА
 7. ВО ПРОСТОРИИТЕ НА ГРАДИНКАТА ЌЕ ГИ ДОБИЕТЕ ОСТАНАТИТЕ ДОКУМЕНТИ ПОТРЕБНИ ЗА УПИС
 8. ЗАДОЛЖИТЕЛНО ДОНЕСЕТЕ ГО И ВАШЕТО ДЕТЕ ПРИ ЗАПИШУВАЊЕ ВО ГРАДИНКА ПОЧИТУВАЈЌИ ГИ СИТЕ МЕРКИ ЗА ЗАШТИТА

 

Во прилог се

-Протоколот за родители донесен од страна на МТСП кој родителите се должни да го почитуваат

ПРОТОКОЛ ЗА РОДИТЕЛИ

-Изјава од родител

ИЗЈАВА ОД РОДИТЕЛ

-Потврда за родители

ПОТВРДА ЗА РОДИТЕЛИ

 

 

 

Со почит,

од тимот на ОЈУДГ „Астибо“Штип

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial