ВОЗДУШЕН СООБРАЌАЈ Previous item КРЕДА И АСФАЛТ... Next item СООПШТЕНИЕ ЗА РОДИТЕЛИ

ВОЗДУШЕН СООБРАЌАЈ

 

Активноста е предлог на воспитувач Ц.Наковска

На следниот линк проследете ја видео приказната за Амелија Ерхарт

И секако за крај песничка за едно мајско авионче

 

 

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial