Е-занимална-Вежби за умешност на работа со мали предмети Previous item РАЗИГРАНИ БРОЕВИ Next item МАЛИ УМЕТНИЦИ...

Е-занимална-Вежби за умешност на работа со мали предмети

Почитувани родители,

на следниот линк проследете ја презентацијата изработена од страна на стручниот соработник по ФЗО во ОЈУДГ„ Астибо“-М.Петров.

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial