Е-ЗАНИМАЛНА-нови приказни Previous item ЦВЕТЧИЊА ВО ПАР Next item БУБАМАРА

Е-ЗАНИМАЛНА-нови приказни

Почитувани родители, на следниве линкови можете да ги проследите новите презентации од нашите вработени. Истите се изработени од воспитувачките Славица Стојанова и Благица Атанаскова.

https://www.youtube.com/watch?v=b-g7OSC2ku0

https://www.youtube.com/watch?v=QnECQwBNj84

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial