Е – ЗАНИМАЛНА Previous item ВАКА-ТАКА Next item ЦВЕТЧИЊА ВО ПАР

Е – ЗАНИМАЛНА

 

Почитувани родители, во прилог следат презентациите на воспитувачките од нашата градинка „ Астибо“, со кои вашите деца ќе се забавуваат, играат и ќе се стекнат со нови сознанија, затоа гледајте го но и внимавајте на пораките кои ги добивате – да прераскажете приказна, да изработите цртеж или да патувате, сето тоа ЗАЕДНО со вашите деца .

 

https://www.youtube.com/watch?v=q-A9u9NrbJI&t=10s

 

https://www.youtube.com/watch?v=K5BfAdJoE-g

 

https://www.youtube.com/watch?v=IYS4LHhckKE

 

 

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial