ВАЖНО  СООПШТЕНИЕ ЗА РОДИТЕЛИТЕ Previous item СОБА ЗА СЕНЗОРНА ИНТЕГРАЦИЈА Next item ПОДГОТВЕТЕ СЕ ДА БИДЕТЕ...

ВАЖНО СООПШТЕНИЕ ЗА РОДИТЕЛИТЕ

Почитувани родители,

Ве информираме дека потврди  ќе се издаваат во управата нa градинката ОЈУДГ,,Астибо,, во деновите четврток и петок(12 и 13 март)

во периодот од 09: 00 до 15 :оо часот.
Со почит, ОЈУДГ „ АСТИБО“ Штип

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial