ЈА ЗАПОЗНАВАМЕ ПРИРОДАТА Previous item БОИТЕ НА... Next item СВЕТСКИ ДЕН НА ШТЕДЕЊЕ

ЈА ЗАПОЗНАВАМЕ ПРИРОДАТА

Посетата на ЗОО паркот ја искористивме да ги запознаеме децата со промените во природата во есен, листопадните дрвја и нивните плодови – костен, желад, да препознаат кои лисја на кое дрво му припаѓаат, но и да се грижат за околината да не ги кршат гранките за да имаме чист воздух. Ги нахранија животните, се дружеа и забавуваа заедно со другарчињата од средна група од сите објекти на градинка „Астибо“

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial