МЕЃУНАРОДЕН ДЕН НА УЧИТЕЛОТ Previous item НЕДЕЛА НА ДЕТЕ Next item БОИТЕ НА...

МЕЃУНАРОДЕН ДЕН НА УЧИТЕЛОТ

Општина Штип секоја година по повод 5 ти октомври – меѓународен ден на учителот , организира пригодна манифестација за избор на педагошки работници од образовните институции во град Штип.

Вработените од детската градинка „Астибо“ за педагошки работник на годината ја избраа воспитувачката

Дијана Петровска, долгогодишен воспитувач кој целиот работен век го посвети на децата.

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial