ВО СВЕТОТ НА ДРУГАРСТВОТО Previous item ПРЕД ПОЧЕТОКОТ.... Next item ЗА ПРАЗНИКОТ НА ТАТКОВИНАТА

ВО СВЕТОТ НА ДРУГАРСТВОТО

За среќни и весели денови во светот на другарството, добредојде им посакавме на децата кои ќе научат да одат, да зборуваат , културно да се однесуваат, правилно да се хранат, да стигнат до вратите на училиштето преку игра, забава и многу дружба.

 

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial