КАРИЕРЕН РАЗВОЈ Previous item ОТВОРЕНИ СПОРТСКИ ИГРИ Next item ВРЕМЕ Е ЗА УЧИЛИШТЕ

КАРИЕРЕН РАЗВОЈ

Желбата за унапредување на сопствените знаења,вештини и можности со цел подигање на квалитетот на воспитно-образовната работа со децата од предучилишна возраст е приоритет на сите вработени во нашата установа.За таа цел почитуваните професори од Институтот за европски образовни,социо-културни и економски политики ЕВРОПА ЗА ТЕБЕ Скопје, и УГД -ФОН Штип несебично ги споделија своите знаења  и искуства со нас.

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial