ЗА УСПЕШЕН СТАРТ Previous item Промоција Next item ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ТАТКОВИНО...

                ЗА УСПЕШЕН СТАРТ

Вработените во детската градинка „Астибо“ подготвено ги дочекаа децата во сите објекти и сите воспитни – возрасни групи . За успешен старт сите родители на новозапишаните деца добија флаер со насоки за периодот на джадаптација на децата во градинка. Среќен почеток наши мали другарчиња, зачекорете во новиот дом во кој ќе ги стекнете првите навики и знаења кои ќе ви бидат убави спомени во понатамошниот живот.

 

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial