ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ВО НАШАТА ГРАДИНКА Next item Денот на татковината

 

    По повод одбележување на Недела на детето, градоначалникот г. Благој Бочварски заедно со
своите соработници ја посети нашата установа и на децата им подари аквариум со украсни риби ,
на кои децата им се радуваат и восхитуваат. Со пригодна програма им се заблагодарија и ги
поканија повторно да бидат дел од нашето секојдневие.

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial