ЕКО активности

Деновите на екологијата и доаѓењето на пролетта децата од детските градинки ѓи одбележаа со повеќе активности како уредување на дворовите, со акцијата „Едно дете еден цвет„ при што секое дете засади по еден цветкое го донесе од дома, собирање на...

More
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial