ЕНУРЕЗА

ЕНУРЕЗА

Нешто за појавата на неконтролирано мокрење кај децата – Енуреза Почитувани родители, можеби сте загрижени затоа што Вашето дете понекогаш или често неконтролирано мокри за време на спиењето преку ноќ или во текот на денот? Ова е непријатна...

More
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial