СООПШТЕНИЕ ЗА РОДИТЕЛИ Previous item ВОЗДУШЕН СООБРАЌАЈ Next item МЕЃУНАРОДЕН ДЕН НА ДЕТЕТО

СООПШТЕНИЕ ЗА РОДИТЕЛИ

Почитувани родители,

заради моменталната состојба, Ве информираме дека пријавувањето на децата за запишување во градинка можете да го направите со пополнување на пријава за упис.

Молиме пријавата да ја пополните во целост со пополнување на сите барани податоци, во спротивно нема да биде процесуирана во рангирањето за прием.

Пополнетата пријава со сите барани податоци пратете ја на следната е – маил адреса:

astibogradinka@gmail.com

Ова важи за пријавување на деца кои се пријавуваат за првпат. Пријавите кои се поднесени кај стручните служби, се важечки и ќе бидат разгледувани по започнување со работа на установата. за сите информации ќе бидете навремено известени .

Со почит,

тимот од

ОЈУДГ „ АСТИБО “ Штип

Пријавата може да ја превземете на следниот линк

Запишување во градинка

 

 

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial