Е-занимална-„Пат до најубавата планета“ Previous item БУКЕТ ОД ПОЛСКО ЦВЕЌЕ Next item ФУДБАЛ

Е-занимална-„Пат до најубавата планета“

Почитувани родители,

ЗАЕДНО со децата тргнете на едно интересно „патување“ со презентацијата која ја изработи воспитувач Н.Мусева

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial