ЛИГАВИТЕ ВЛЕЧКОВЦИ Previous item ПОЛЖАВОТ-ПРИЈАТЕЛ НА ДОЖДОТ Next item МАЛИ УМЕТНИЦИ...

ЛИГАВИТЕ ВЛЕЧКОВЦИ

Песничката може да ја погледнете на следниот линк

 

Активноста е предлог на воспитувач  Ц.Наковска

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial