Е-ЗАНИМАЛНА-Видови на скокања,прескокнувања,провлекувања Previous item МРАВКИ Next item ДЕН НА МАКЕДОНСКАТА АЗБУКА

Е-ЗАНИМАЛНА-Видови на скокања,прескокнувања,провлекувања

Почитувани родители,

на следниот линк проследете уште една презентација посветена на здравјето и физичкиот развој на децата подготвена од стручен соработник по ФЗО М.Петров.

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial