Е-занимална ВОЗОТ ПАТУВА Previous item ЦРВОТ ВИЛИ Next item РАЗИГРАНИ БРОЕВИ

Е-занимална ВОЗОТ ПАТУВА

Почитувани родители,

на следниот линк може да ја проследите новата презентација поставена на  Е-занимална наменета за децата од предучилишна возраст  изработена од воспитувач Д.Митева

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial