ХУМАНОСТА НА ДЕЛО Previous item СЕМЕЈСТВО Е СÉ Next item СЕМЕЈСТВО Е СÉ

ХУМАНОСТА НА ДЕЛО

Вработените во ОЈУДГ Астибо Штип изработија заштитни маски од памучен материјал и истите беа донирани на корисниците на Народна кујна во Штип (80), ЈЗУ Здравствен дом др.Панче Караѓозов (100) и АД Македонска Пошта подружница Штип (50). #седете дома #се грижиме

Фотографија на Biljana Trajcevska.                                                                                    Фотографија на Biljana Trajcevska.

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial