ДОАЃА НОВА ГОДИНА ЌЕ НИ ДОНЕСЕ НОВА ГРАДИНКА Previous item НАПРАВИ НЕШТО ДОБРО ЗА... Next item ЕСЕНСКА ПРИКАЗНА СЕ РАСКАЖУВА

ДОАЃА НОВА ГОДИНА ЌЕ НИ ДОНЕСЕ НОВА ГРАДИНКА

 

 

Во семејството на детската градинка „Астибо“ членови се и градинките „Цветови“,  „ Сончогледи“  и „ Бамби“ .  За среќа и радост на децата се ближи отварањето на новата градинка за која молиме да дадете предлог за име на нашата веб страна или во порака  на нашиот фејсбук профил.

 

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial