ПРЕД ПОЧЕТОКОТ…. Previous item ЕНУРЕЗА Next item ВО СВЕТОТ НА ДРУГАРСТВОТО

ПРЕД ПОЧЕТОКОТ….

 

Вработените во детската градинка „Астибо“ , со својата креативност создадоа патека  која ќе води во  светот исполнет со бајки,  игри, песни и сказни.

 

     

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial