ВРЕМЕ Е ЗА УЧИЛИШТЕ Previous item ЕКО активности Next item РАЗИГРАНИ БРОЕВИ

ВРЕМЕ Е ЗА УЧИЛИШТЕ

Долгогодишната соработка со нашата докторка Снежана Трајковска продолжува.Децата кои треба да се запишат во прво одделение со задоволство ги проследија нагледните едукативни работилници ,но и практичното прегледување на состојбата на нивните запчиња.Сите деца ја добија потребната потврда која е задолжителен документ за запишување во прво одделение.Им посакуваме успех на идните првачиња.

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial