ПРОЛЕТНА ПРИКАЗНА Previous item НИЗ ИГРА – МАТЕМАТИКАТА Е... Next item ИГРАВ ЈАС-СЕГА ИГРАЈ ТИ

ПРОЛЕТНА ПРИКАЗНА

 

Доаѓањето на пролетта и случувањата во природата , преку пролетна приказна, песна и игра ни раскажаа децата од средна група од градинките „ Бамби“,  „ Астибо“, „ Сончогледи “ и  „ Цветови“.

 

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial