ПОСЕТА НА ТЕАТАРСКА ПРЕТСТАВА Previous item МОЈОТ ГРАД ПРАЗНУВА НОЕМВРИ Next item ЕСЕНСКА ПРИКАЗНА

ЦРВЕНКАПА И ЗБУНЕТИОТ ВОЛК

Посетата на театарска претстава, доживувањето во театар е единствена можност да се почувствува магијата, да се поттикне развојот на чувството за уметност, култура, убаво однесување кај децата…

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial