МОЈОТ ГРАД ПРАЗНУВА НОЕМВРИ Previous item ВРЕДИ ДА СЕ ШТЕДИ Next item ПОСЕТА НА ТЕАТАРСКА ПРЕТСТАВА

ЗА ПРАЗНИКОТ НА МОЈОТ ГРАД И НА НАШАТА ГРАДИНКА „ АСТИБО “

Денот на градот е ден и на нашата градинка „ Астибо “. Затоа нека ни е честит празникот, а во каков град децата сакаат да живеат направија сами во своите занимални. Кажаа: да биде чист, со големи улуци, со многу лулашки…

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial