Посета на касарна Previous item Обука на вработените Next item Честит празник татковино...

​Посета на касарна

 

На покана на вработените од касарната „Јане Сандански“ од Штип, децата од голема група од детската градинка „Астибо“ присуствуваа на свеченост по повод одбележување на денот на Касарната.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial