Обука на вработените Previous item Недела на детето Next item Посета на касарна

Обука на вработените

 

За успешна реализација на воспитно – образовната работа во нашата установа, надградувањето на образовните знаења и вештини во континуитет се спроведува и реализира.Во насока на подобрување на ИКТ вештините се реализираше обука во соработка со образовниот центар ПолиПроект, за правилно водење на електронска педагошка евиденција.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial