Честит празник татковино наша – Република Македонија Previous item Посета на касарна Next item Чунга Лунга

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ТАТКОВИНО НАША – РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Од малите вредни детски раце , со голема љубов , со целото срце свое ја подаруваме почитта и љубовта кон татковината наша. Честит дваесет и петти роден ден татковино наша.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial