ЕКО активности

Деновите на екологијата и доаѓењето на пролетта децата од детските градинки ѓи одбележаа со повеќе активности како уредување на дворовите, со акцијата „Едно дете еден цвет„ при што секое дете засади по еден цветкое го донесе од дома, собирање на пластичен отпад  и со реализирање на приредби од децата од средна и мала група од сите објекти.

Упатуваме благодарност до родителите и вработените кои безрезрвно ги поддржуваат и активно учествуваат во сите активности кои ги организира нашата установа.DSCN0449

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial