Почитувани родители, поаѓањето во градинка од најмала возраст , во јаслена група , за првпат Вашето дете се двои од Вас на подолг временски период. Со доаѓањето во јасли што за детето е сосема нова средина, тоа ќе треба да промени некои од веќе формираните навики и начин на однесување како што е времето на активности, начинот на исхрана, креветчето за одмор и тн.

На следните линкови можете да ги превземете брошурите:

 

КОНТРОЛА НА ФИЗИОЛОШКИТЕ ПОТРЕБИ КАЈ ДЕЦАТА

 

ВАЖНОСТА НА ДОБРАТА ИГРАЧКА ЗА ВАШИТЕ ДЕЦА КАКО ДО ДОБРА ИГРАЧКА

 

РАБОТНИ НАВИКИ КАЈ ДЕЦАТА

 

ВАШЕТО ДЕТЕ ЌЕ БИДЕ ПРВАЧЕ ПОДГОТВЕТЕ СЕ !

 

Енуреза

 

 МЕДИЈАЛНА ЛИНИЈА НА ТЕЛОТО И НЕЈЗИНОТО ЗНАЧЕЊЕ ВО РАЗВОЈОТ НА ДЕТЕТО

 

 ЧИТАЊЕ

 

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial