Објекти

 

                                                          Објект „ Астибо “

локација : ул. „ Гоце Делчев “ бр. 34
телефон:  032/ 397 620
Капацитет 240 деца
Воспитни групи 12
Вработени 28 воспитувачи – негуватели
директор, стручни работници, стручни соработници,
административи работници и друг технички кадар – 25

objekt2Објект „ Цветови “

локација : ул. „ Булевар ЈНА “ бб
Капацитет 160 деца
Воспитни групи 9
Вработени 18 воспитувачи – негуватели и 6 технички кадар

objekt3Објект „ Сончогледи “

локација: ул. „ Сремски Фронт “ бб
Капацитет 210 деца
Воспитни групи 13
Вработени 26 воспитувачи – негуватели и 8 технички кадар

objekt4Објект „ Бамби “

локација : ул. „ Антон Панов “ бб
Капацитет 80 деца
Воспитни групи 5
Вработени 14 воспитувачи – негуватели и 4 технички кадар

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial